Värmlands Cockerklubb

 

Drive In utställningen 1 maj 2002
ARR: VÄRMLANDS COCKER SPANIELKLUBB

Så har vi avklarat årets utställning i Mariebergsskogen, Karlstad. Trots att vi inte hade det bästa vädret fick vi hela 168 hundar anmälda. Stort tack till alla som trotsade de hårda vindarna och regnskuren som följde på eftermiddagen.

Bland de deltagande cockrarna fann domaren Christina Hofgren vinnaren i valpklassen hos Lena och Kenneth Norlund med röda hanen Matchpoint´s Walk On Top. Han levde upp till sitt namn och slutade även som Best In Show bland drygt 25 valpar i finalringen. Grattis!!

Gammal är äldst gällde bland de äldre cockrarna, här gick veteranen Lynwater Leo, snart 11 år, i topp. Han blev både BIR och Bästa veteran. I gruppfinalen för grupp 8 placerade han sig på förstaplatsen och blev med bland de 5 placerade i Best In Show. Även en framskjuten BIS-placering i veteranfinalen fick Leo och matte Eva Ekman med sig hem till Karlskoga. Vi gratulerar här också!!

Eftersom det inte finns katalog över deltagande hundar har vi tyvärr inte namnen på BIS-vinnarna, men vi gratulerar bästa veteranen som var en Welsh Corgi samt vinnaren av Best In Show; en läcker svart mops, Carlinos golden rosy carprt och ägs av Kenneth Eriksson men bor och visades av Monica Wiberg i Molkom.


Eftersom utställningar av drive in-typ inte får förekomma fr o m nästa år, hoppas vi kunna återkomma på något sätt ändå 1 maj 2003. Håll utkik på hemsidan, vi meddelar så snart vi vet vad som gäller inför nästa år.

Slutligen ett stort tack till våra domare; Nina Lönner-Andersson, Johan Andersson och Christina Hofgren.

Tillbaka!


Copyright © 2001 ~ RmH Consult ~ Uppdat: 2003-03-01
RmH Consult